ACB

“Torno ple d’il·lusió”

Lliga Endesa. Primer dia d’activitat en el Divina Joventut, amb Nico Laprovittola encantat de continuar a Badalona per liderar l’equip

La batuta de Nico Laprovittola va ser un dels grans arguments del Divina Joventut en el tram final per esquivar el descens a LEB Or. La seva renovació era cabdal i, al final i un cop ja va quedar desvinculat del Zenit de Sant Petersburg, el base argentí va firmar la continuïtat. “Al final no va ser tan complicat. Va allargar-se perquè no depenia només de mi. Després de finalitzar la temporada passada amb sensacions fantàstiques, torno ple d’il·lusió”, va dir el director de joc, que no va voler parlar d’objectius: “No n’hem parlat encara, però m’he quedat per tal que Badalona continuï disfrutant del bàsquet i competim. Espero que disfrutem i ens ho passem bé.” Avui, segona tanda de proves mèdiques a la clínica Gramanet. També va posar-se en marxa el Baxi Manresa ahir. Els dos equips catalans, però, no faran entrenaments fins a la setmana que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)