Més bàsquet

El Bàsquet Girona fitxa el pivot Robert Cosialls

LEB Plata. El jove jugador, de 21 anys i 2m03, ha jugat les dues últimes temprades en la UE Sant Cugat, club on es va formar

El Bàsquet Girona, de la LEB Plata, va anunciar ahir la incorporació per a la temporada vinent de l’aler pivot Robert Cosialls (2m03, 1996). El jugador, nascut a Barcelona, va formar-se en les categories inferiors de la UE Sant Cugat i, en les dues últimes temporades, va militar en el primer equip del club vallesà, que va jugar a copa Catalunya.

Cosialls és el tercer jugador confirmat del club gironí després que Nil Angelats i David Cuéllar també hagin estat anunciats com a membres del primer equip per a la temporada 2018/19.

“Volia fer un salt, i la primera cosa en què em vaig fixar va ser l’entrenador. Volia un tècnic que m’ensenyés coses i crec que amb Quim Costa puc aprendre molt. Després, Girona és una ciutat molt bonica, amb un projecte que m’encanta, amb molta projecció”, va explicar Cosialls al web del club. “Soc un jugador a qui agrada ajudar l’equip en tot el que es pugui”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)