FEB

El Barça fa oficial el retorn de Grimau, que serà ajudant d’Ocampo al filial

Bàsquet. FEB. L’excapità blaugrana ha entrenat l’equip sènior del JAC Sants durant les últimes temporades

L’excapità del Barça Roger Grimau s’uneix a la secció de bàsquet del club per ser ajudant de Diego Ocampo, extècnic de Manresa i Penya, al Barça B, tal i com ha anunciat el club blaugrana en fer públic l’organigrama del bàsquet formatiu.

Grimau, que en les últimes temporades ha entrenat el JAC Sants, va deixar el Barça l’estiu del 2011 després de vuit temporades vestint la samarreta blaugrana per fitxar pel Bilbao Basket i, posteriorment, jugar al Bàsquet Manresa, on es va retirar a finals de la temporada 2014/15. “Més enllà de coneixements i aspectes tècnics i tàctics, tinc l’experiència dels anys en el primer equip i haver estat capità. A més, tinc la sort de comptar amb un entrenador com ocampo, de qui aprendré molt”, ha dit Grimau en declaracions a Barça TV.

El secretari tècnic del bàsquet formatiu del Barça, PEre Capdevilla, creu que el retorn d’homes com Grimau serà moltñ positiu per als jugadprs joves. “És bona aquesta transferència de jugadors d’alt nivell que han guanyat vestint la nostra samarreta i que poden transmetre moltes experiències a tots els jugadors que estan en edat de creixement”, ha dit Capdevila.

Més novetats

El de Roger Grimau, però, no és l’únic retorn. El txec Lubos Barton també torna al Barça, en el seu cas, per fer-se càrrec de l’equip cadet.

Una altra novetat de l’organigrama del bàsquet formatiu blaugrana és la creació d’un equip mini, que entrenarà Oriol Barrera. “Servirà com a transferència de la bona feina que s’està fent a la FCBEscolta i tenim un equip pont per mantenir la continuïtat i treure el màxim profit d’aquesta treball que s’ha fet”, ha afegit Capdevila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)