FEB

Una preparació atípica

Lliga Femenina. L’Spar Citylift arrencarà la pretemporada el 12 de setembre i amb només quatre jugadores del primer equip

El gros d’equips de la Lliga Femenina s’activen la setmana que ve. L’Spar Citylift no ho farà fins més endavant, en una de les pretemporades més atípiques que se li recorden. La data prevista per engegar l’activitat és el 12 de setembre i Èric Surís no tindrà a disposició ni la meitat de la plantilla. El cos tècnic haurà de treballar els primers dies amb només quatre integrants del primer equip (Rosó Buch, Helena Oma, Julia Reisingerova i Nádia Colhado). Les sessions es completaran en el primer tram de preparació amb el grup de jugadores del GEiEG (copa Catalunya) i del júnior.

Circumstàncies

A priori, la primera que té programat afegir-se a la dinàmica col·lectiva és Núria Martínez. La mataronina participarà amb la selecció espanyola en l’europeu de 3x3, que es jugarà del 14 al 16 de setembre a Romania. La idea és que sigui a Girona, com a molt tard, el dimarts 18. Aquella mateixa setmana –entre el 20 i el 22–, està previst que s’hi incorporin també Shay Murphy i Keisha Hampton. El club els ha donat permís ja que no podran anar als Estats Units per Nadal.

En el cas de Laia Palau i Bea Sánchez, la seva arribada està condicionada per alguns factors. El primer, que siguin convocades per Espanya per al mundial –tot ho fa pensar si no hi ha cap imponderable físic– i el segon, que arribin lluny en el campionat. La cita es disputarà a Tenerife del 22 al 30 de setembre. Per tant, no participarien en cap dels amistosos programats i arribarien pocs dies abans del debut oficial, la final de la Lliga Catalana, que es disputarà a Fontajau. Com a campió, l’equip gironí accedeix directament a la final i s’enfrontarà al vencedor del Cadí la Seu-Snatt’s Sant Adrià.

Rivals de poc nivell

Tots aquests contratemps han fet que la programació d’amistosos de l’Spar Citylift no hagi estat gaire exigent. Més enllà del tradicional partit contra el GEiEG de copa Catalunya al pavelló Lluís Bachs, les d’Èric Surís s’enfrontaran després a dos equips de la Lliga Femenina 2, el Barça CBS –a Vilobí d’Onyar– i el Lima Horta. L’únic rival de primer nivell amb qui es veuran les cares abans del debut oficial és el València –que acaba de pujar a la Lliga Femenina–, a Figueres. Aquell dia, ja només li faltarien Laia Palau i Bea Sánchez.

LA DADA

0
amistosos
jugarà l’Spar Citylift amb la plantilla sencera. Tindrà tots els efectius coincidint amb el final de la Lliga Catalana.
*GEiEG-Spar Citylift
20 de setembre (20 h) Sant Narcís
*Spar Citylift-Barça CBS
23 de setembre (18 h) Vilobí d’Onyar
*Lima Horta-Spar Citylift
26 de setembre (20 h) Barcelona
*Spar Citylift-València
29 de setembre (19.30 h) Figueres
*Final Lliga Catalana
Per definir (6 o 7 octubre) Fontajau
*Avenida-Spar (supercopa)
11 d’octubre Salamanca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)