FCBQ

42 clubs busquen la lliga

Lligues catalanes. Es van presentar al Born Centre de Cultura i Memòria amb Marc Gasol com a atractiu i Joan Fa revelant que han rebut pressions

En un marc incomparable com el Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona es van presentar ahir les lligues catalanes, enguany amb un rècord de participants, amb 42 clubs amb l’objectiu d’alçar el trofeu: ACB (4), Lliga Femenina (3), LEB (6), Lliga Femenina 2 (5) i Lliga EBA (24). Amb tots els màxims representants de l’esport de casa nostra la principal atracció va ser la presència de Marc Gasol, president del Bàsquet Girona: “Fa quatre anys vam fundar el club i ara hem de gaudir del lloc on som. El nostre objectiu a mitjà i llarg termini és tornar a la màxima competició, però hem de saber gaudir del camí. Si no ho fem, podem generar frustració.” Per la seva banda, el president de la Federació Catalana, Joan Fa, va ser molt clar a l’hora de donar valor a la Lliga Catalana i va llançar un missatge: “Les lligues catalanes interessen i els equips aposten per jugar-les. La Federació Catalana ha fet una aposta forta perquè ja fa 40 anys que les organitzem i les altres institucions ens haurien de tenir en compte quan organitzen els seus calendaris.” Fa no es va tallar gens i va parlar obertament de pressions externes: “El problema principal són les dates, que sempre són conflictives. Ens hem de fer respectar i esperem poder-les continuar organitzant durant molts anys. Hem rebut moltes pressions.” La temporada passada la final es va haver de jugar a Reus pràcticament quan el curs ja s’acabava perquè es va prohibir de fer-ho coincidint amb les finestres FIBA de seleccions.

Navarro parlarà divendres

Un dels noms que va estar en boca de molts va ser el de Juan Carlos Navarro. La Bomba, que divendres farà una roda de premsa a l’Auditori del Barça (12 h), en què assistirà el president, Josep Maria Bartomeu, explicarà que farà en el futur. Ahir Marc Gasol va ser clar: “Les coses s’haurien pogut fer molt millor per part del club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)