Més bàsquet

Portes obertes amb Marc Gasol

LEB Plata. El Bàsquet Girona fa aquesta tarda a les 7 un entrenament obert al públic amb el pivot dels Grizzlies a la pista, els nous fitxatges i també amb Alfons Alzamora, que amb 39 anys continuarà una temporada més al club

El Bàsquet Girona s’entrena aquests dies a Fontajau per preparar la seva estrena a la LEB Plata i ho fa amb un reforç de luxe, el mateix president del club, Marc Gasol. Per aprofitar l’impacte mediàtic que suposa tenir un all-star a Fontajau, el club farà avui un entrenament de portes obertes (a les 19.00 h) i també informarà sobre la primera campanya de captació de socis d’una entitat que tot just té quatre anys.

Marc Gasol s’entrena aquests dies sota les ordres de Quim Costa. També es podran veure els nous fitxatges de l’equip: el croat Leo Cizmic, els joves nord-americans Henry Bolton i André Berry, Nil Angelats, Sergi Costa i Robert Cosialls, a més d’Alfons Alzamora. El club va anunciar ahir la renovació del veterà pivot (39 anys, 2,06), un jugador que ja va ser determinant la temporada passada en la lliga EBA i que té una àmplia experiència a l’ACB en equips com ara el FC Barcelona, el Lleida, el Joventut i el Manresa.

Dimecres, debut

L’equip de Quim Costa farà el seu debut oficial dimecres vinent en la primera jornada de la lliga catalana contra el Vic al pavelló de Santa Coloma de Farners. Serà la primera oportunitat per veure els nous jugadors en acció i la idea de joc d’un equip enfrontant-se contra un rival que també juga a la LEB plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)