ACB

L’Andorra, campió de la lliga catalana en passar per sobre del Barça (76-94)

Bàsquet. El conjunt del Principat ha passat per sobre d’un Barça que ha patit molt en defensa

El MoraBanc Andorra s’ha proclamat, per primer cop en la seva història, campió de la lliga catalana de bàsquet. El conjunt andorrà s’ha imposat al Barça Lassa per 76-94 en un partit que han dominat en tot moment. L’equip d’Svetislav Pesic ha fet un mal partit, sobretot en defensa, i ha permès als andorrans anotar amb facilitat. Amb un parcial de 0-10 en els tres primers minuts, les dinàmiques s’han vist clares des del principi i ja no han pogut canviar. El primer quart ha acabat amb un 15-21 que feia pensar que la diferència no seria massa gran, però la distància entre uns i altres han anat augmentant a poc a poc. El MoraBanc ha estat molt més encertat en el tir exterior, que ha estat definitiu per marxar al descans amb 13 punts de marge sobre el Barça (33-46).

En la represa, el conjunt andorrà ha mantingut el seu domini aclaparador i i Stevic, sobre la botzina del final del tercer quart, ha situat l’Andorra 21 punts amunt (54-72). L’últim quart ha estat un suplici per als jugadors blaugrana. Només Aleix Font, del Barça B, ha pogut dibuixar un somriure en els aficionats blaugrana, tot i no poder evitar la pallissa dels andorrans. Ibon Navarro ha estat un dels grans culpables de la gran victòria del MoraBanc Andorra, que ha acabat guanyant de 18 punts, per 76-94.