FCBQ

El derbi, per al GEiEG Uni

Bàsquet. Copa Catalunya femenina. Guanya al Bencriada de Banyoles en els darrers minuts després d’un partit molt anivellat

GEIEG UNI 73 BENCRIADA 64

CITYLIFT GEIEG UNI:Jou (8), Belén González (3), Condom (4), Soler (6) i Coma (12) –cinc inicial–; Pairo (7), Moya (5), Jodar (2), Martín (14), Vanessa González (9) i Mayoral (3). 19 de 27 tirs lliures. 6 de 19 triples (3 de Martín). 37 rebots (10 de Vanessa González.BENCRIADA:Ferreiro (17), Valera (13), Juvanteny (9), Thio (7) i Duch (7) –cinc inicial–; Trabal, Llagostera (4), Pla (2), Corominola (5) i Badosa. 10 de 15 tirs lliures. 8 de 16 triples (5 de Ferreiro). 24 rebots (7 de Thio).PARCIALS:23-18, 14-17 (37-35); 19-19 (56-54), 17-10 (73-64).ÀRBITRES:Renart i Espelt.COMENTARI:El Citylift GEIEG Uni va guanyar el derbi de les comarques gironines contra el Bencriada Banyoles per 73-64 en la primera jornada de la copa Catalunya femenina. L’enfrontament va ser molt anivellat i es va decantar a favor de les locals en els últims minuts. El Bencriada va començar jugant amb molt de ritme i força, i va agafar els primers avantatges en el marcador. El GEiEG Uni va reaccionar i es va arribar al descans amb una mínima diferència per a les locals, 37-35. El tercer període va ser de màxima igualtat i el partit es va decidir en el darrer quart. Un parcial d’11-0 de les gironines els va donar l’avantatge definitiu contra un conjunt banyolí que va notar el cansament i que no va poder evitar el primer triomf local.