ACB

La Penya no pot amb l’Obras Sanitarias (78-70)

Bàsquet. El conjunt badaloní, farcit de baixes, acusa el cansament d’un cap de setmana amb dos partits i cau a Oviedo davant els argentins

El Joventut no ha pogut completar el ple de triomfs en el Circuit Movistar que s’ha disputat aquest cap de setmana. La Penya, farcida de baixes, ha acusat l’esforç del duel d’ahir contra l’UCAM Múrcia i ha caigut davant l’Obras Sanitarias argentí (78-70). Carles Duran ha donat molt protagonisme als joves talents badalonins però qui ha estat l’encarregat de conduir l’equip català ha estat Marko Todorovic –19 punts i 22 de valoració–. Els argentins sempre han anat per davant i el Joventut només s’hi han pogut acostar a una mínima diferència de dos punts. En els dos darrers quarts, els argentins s’han mostrat més sòlids, han acabat sentenciant el duel (78-70) i la Penya no ha pogut completar un doblet de triomfs en el Circuit Movistar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)