ACB

Antonio Martín espera “despertar l’aficionat”

Bàsquet. Durant l’acte de presentació de la Lliga Endesa 2018-19, el president de l’ACB manifesta que vol arribar a més públic

El nou president de l’ACB, Antonio Martín, ha assegurat aquest matí, durant l’acte de presentació de la Lliga Endesa 2018-19, que en aquesta temporada volen “despertar l’aficionat” i arribar a més públic amb una competició que està “feta de veritat” i que assegura “ bàsquet del bo”. Martín, que va ser jugador durant els anys 80 i 90, ha assegurat que esperen arribar a un nou públic. “Aquest és el nostre objectiu fonamental, que la gent faci una mica veritat una competició que està feta de veritat. Aquí guanyes i perds”, ha afegit.

L’acte, que ha tingut lloc a l’auditori de la seu d’Endesa a Madrid, ha començat amb retard per la protesta, entre xiulets i botzines, dels treballadors d’aquesta companyía pel seu nou conveni col·lectiu. El moment més emotiu ha arribat amb el vídeo d’homenatge a Álex Mumbrú, Sitafa Savane i Joan Carles Navarro, en el qual s’ha recordat els seus millors moments a l’ACB. ’La Bomba’, present a la sala, s’ha emportat la major ovació del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)