ACB

Volen despertar l’aficionat

Lliga Endesa. Es presenta la temporada 2018/19 amb la idea de rellançar la competició

Tres mesos després que el Madrid alcés el títol de lliga a Vitòria, es va aixecar el teló de l’edició 2018/19 amb la seva presentació oficial, a Madrid. El d’ahir va ser el primer acte en què Antonio Martín exercia de president de l’ACB, des que hi va accedir, el juliol passat. “El que volem és despertar l’aficionat amb una competició que està feta de veritat i que assegura bàsquet del bo. La Lliga Endesa ens ha de servir per intuir el camí que volem agafar”, va dir Martín. Enguany, l’ACB consolida la seva aliança amb Movistar. El partit estel·lar de cada jornada serà emès en directe els diumenges a la tarda (19.15 h) pel canal #Vamos, de nova creació. La primera jornada anirà del dijous 27 –s’hi jugarà només el Barça-Herbalife, el partit inaugural– al diumenge 30 de setembre.

En la gala, es va fer un homenatge a Navarro, Savané i Mumbrú, retirats. Adam Hanga (Barça Lassa), Xabi López-Arostegui (Divina Joventut) i Justin Doellman (Baxi Manresa) van ser els representants dels equips catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)