ACB

Els entrenadors podran demanar l’instant replay a l’ACB

Bàsquet. La lliga amplia el nombre d’ocasions en què es podrà recórrer al vídeo

L’ACB segueix fent passos endavant cap a la modernitat i vol abanderar l’ús de l’instant replay, que amplia el ventall de cops que s’hi pot recórrer. La lliga espanyola de bàsquet permetrà ara també el recurs de consultar el vídeo en més casos: si una falta és normal o antiesportiva, si una cistella era dins o fora del temps de possessió, si un tap és legal, en cas de baralla qui són els implicats, si una falta s’indica allunyada de la pilota i hi ha un tir alhora, saber si s’ha produït abans o després del llençament, així com saber si la falta era en un tir de dos o de tres. La gran novetat, però, és que els entrenadors tindran, un cop per partit, l’opció de ser ells els qui reclamen l’instant replay, sempre dins de les opcions en què es pot consultar.

El nombre de novetats del reglament inclou més aspectes, en què destaca que els entrenadors decidiran en els dos últims minuts després de temps mort si saquen des de camp propi amb 24 segons de possessió o prefereixen fer-ho en camp d’atac, si bé aleshores disposaran només de 14 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)