ACB

El Barça es queda sense final de la supercopa (76-79)

Bàsquet. Els de Pesic han acusat un pèssim segon quart i han errat un triple en l’últim segon que hauria forçat la pròrroga

El Barça Lassa han quedat eliminat de la supercopa després de perdre per 76-79 contra un Kirolbet Baskonia que ha agafat avantatge en un molt bon segon quart que l’ha permès viure de renda fins el final.

El partit ha començat bastant igualat però un parcial de 0-10 pel Baskonia ha posat als bascos per davant en el marcador. Els de Pesic, però, no han abaixat els braços i un triple de Pangos ha permès els blaugrana marxar perdent només d’un punt a final del primer quart (21-22). En l’inici del segon període, el Baskonia ha fet un intent de trencar el partit i ha aprofitat la primera crisis dels blaugrana per obrir un forat que ja semblava insalvable amb +15 en arribar al descans (34-49). Els de Pedro Martínez s’han trobat molt bé en atac, amb una bona circulació de la pilota i, sobretot, amb un alt percentatge de triples davant un Barça que ha patit en defensa. Així s’expliquen els 49 punts en contra dels de Pesic, que han estat espessos en el segon quart.

En la represa, el Barça seguit anant avall i ha arribat a perdre de 20 punts. I quan semblava que els de Pesic havien marxat definitivament del matx, han revifat amb un parcial de 16-6. Els blaugrana han millorat en defensa i han aconseguit situar-se 56-66 a final del tercer quart. Els de Pesic han sabut mantenir el seu ritme i han seguit escurçant distàncies contra un Baskonia que no ha estat capaç d’imposar-se i escapar-se de nou. La reacció dels blaugrana ha servit per mantenir les esperances fins el final, i Baskonia, que ha tingut uns minuts de desconnexió, han tornat a temps per evitar que els catalans consumessin la remuntada. Kyle Kuric ha provat un triple que hagués forçat la pròrroga però la pilota no ha entrat.