FEB

Pujol: “Volem tenir la gent a prop”

Bàsquet. El Bàsquet Girona valora positivament la resposta dels aficionats a la campanya d’abonats

El director general del Bàsquet Girona, Jordi Pujol, valora positivament els primers dies de la campanya de socis que ha iniciat el club, que tindrà per primer cop l’equip sènior a LEB Plata. La campanya va començar fa tres setmanes, coincidint amb la presència a Girona del president del club, Marc Gasol. Tot i que encara no hi ha xifres oficials sobre el nombre d’abonats, Pujol es mostra optimista després dels primers dies: “La resposta és realment bona. Els aficionats ens transmeten sobretot la seva il·lusió quan venen a les oficines a donar-se d’alta. Fins i tot n’hi ha que ens expliquen que, amb la desaparició del CB Girona, van passar-se al futbol i ara són assidus a Montilivi, però que tenen moltes ganes de poder venir també a Fontajau. I, si és possible, mantenir el seu seient de llavors.” El preu de l’abonament general és de 60 euros i el de l’infantil, de 35.

Pujol considera que la política de preus, “molt econòmica”, ha d’ajudar a fomentar l’assistència d’aficionats als partits de l’equip, fixats per a les set de la tarda dels dissabtes. “Sense comptar el play-off, són 17 partits a casa aquesta temporada i el preu bàsic és de 60 euros, amb la possibilitat d’aplicar-hi diferents descomptes. I, a més, cada aficionat tindrà el seu seient fix.”

El director general també remarca que un dels objectius del club és crear sinergies amb els altres clubs de la ciutat: “Volem estar a prop de la gent de Girona i també de les altres entitats. Si un aficionat fa un esforç per pertànyer a una entitat, se li ha de posar les coses fàcils perquè pugui sumar-se a altres projectes.” Per fer més atractius els partits, que ja són en horari familiar, Pujol avança que s’habilitarà un espai infantil: “Hi podran jugar els més petits i hi haurà altres sorpreses que s’aniran explicant més endavant.”

Partit a Lleida

El primer equip jugarà un altre amistós abans que comenci la lliga. Aquest divendres s’enfrontarà a Lleida contra l’equip de la capital del Segre, que juga a LEB Or (20.30 h).

PROTAGONISTA

Hi ha aficionats que volen recuperar el seient que tenien a Fontajau quan eren del CB Girona
Jordi Pujol
DIRECTOR GENERAL DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)