FEB

Últim amistós, primera derrota

El Bàsquet Girona va perdre el primer amistós de la pretemporada, 79-57 a Lleida contra el conjunt de la LEB Or. Els de Quim Costa havien guanyat el Salt d’EBA (63-108) i el Vic de LEB Plata (68-70) i, en la lliga catalana de la seva categoria, van superar els osonencs en la semifinal (60-96) i van cedir amb l’Hospitalet en el partit pel títol (73-56). Ahir a Barris Nord, en la darrera preparació abans del debut a Alacant divendres que ve, els locals van trencar el partit amb un parcial de 19-4 en els cinc primers minuts del segon quart (41-22), apujant el nivell físic i aprofitant l’encert en el tir exterior. El Girona, repartint minuts a tots els jugadors, es va refer en l’últim quart però mai va poder baixar dels 10 punts de desavantatge.