ACB

Un retorn molt esperat al Bages

ACB. Justin Doellman és l’única baixa en el Baxi Manresa avui a la pista de l’Estudiantes

Després d’una temporada al purgatori de LEB Or, el Baxi Manresa torna avui a la Lliga Endesa, amb la intenció de quedar-s’hi. I, si és possible, fer-ho sense ni passar angúnies.

“Cada dia estem una mica millor, però ens queda molt marge de millora. Això sí, estem per competir”, deia Joan Peñarroya, des d’enguany capatàs a la banqueta del Bages. El debut serà avui a la pista del Movistar Estudiantes i ho farà amb la infermeria gairebé buida. L’única baixa és Justin Doellman. Álvaro Muñoz està disponible, un cop superada la seva lesió de turmell. També s’espera que jugui Siim-Sander Vene tot i haver passat per un procés gàstric.

L’equip col·legial, entrenat pel català Josep Maria Berrocal, afronta el partit tres dies després de caure eliminat contra pronòstic en la Champions League, a mans del Polski Cukier Torun polonès. Segur que això els farà estar alerta i sortir amb molta activitat. El Baxi ho ha de tenir present i equilibrar-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)