ACB

L’Andorra amarga el debut a la Penya (65-75)

ACB. Bon inici sense continuïtat dels verd-i-negres, amb massa pilotes perdudes i problemes en el rebot. Whittington distancia els visitants a l’últim quart

El Divina Joventut ha debutat a l’ACB amb una derrota a mans dels Morabanc Andorra per 65-75. Els verd-i-negres, han tingut massa problemes per tancar el rebot i un excés de pilotes perdudes (20), així que els visitants han compensat amb defensa el mal dia en el tir (4/25)

La Penya ha començat amb força, amb un alt encert en el triple, sobretot de Dakota Mathias (10 punts al descans) per situar un 13-3 que ha obligat Ibon Navarro a demanar temps mort. El rebot ofensiu ha estat l’arma de l’Andorra per tancar el quart inicial amb el marcador ajustat després d’un tir sobre la botzina d’Albicy (21-19). La igualtat ha estat la nota dominant en el segon, on la defensa visitant ha brillat, provocant moltes pèrdues de pilota. Al descans, tot per decidir: 39-38.

L’Andorra ha sortit a la segona part amb una defensa pressionant que ha generat dubtes i precipitació al Joventut, que s’ha trobat deu punts per sota en una bona fase de l’ex-verd-i-negre Shurna i Vitali (41-51). Una falta en atac i tècnica a l’italià ha donat peu a la reacció verd-i-negre, que ha aprofitat uns instants d’inspiració del jove base Dimitrijevic per tancar el tercer quart ben a prop en el marcador: 63-66. El darrer període ha donat el protagonisme a Whittington (17 punts), que ha distanciat de nou el Morabanc (55-65). Problemes en el rebot (14 ofensius dels visitants) i massa pilotes perdudes han estat les rèmores dels badalonins. Un triple de Vitali ha donat la màxima a l’Andorra (58-70). La reacció final dels homes de Carles Durán ha mort en tres errades de Laprovittola (65-70), que ha perdut set pilotes i ha signat un pobre 4/14.