ACB

L’Andorra posa la por al cos al Barça (67-63)

ACB. Les precipitacions en les últimes accions d’Albicy i Ennis impedeixen la victòria dels andorrans en un partit farcit d’errades i imprecisions

Les precipitacions d’Albicy primer i d’Ennis, després, no han permès al Morabanc Andorra sorprendre el Barça en un mal partit, marcat per les pilotes perdudes i les errades en el triomf local per 67-63.

Chris Singleton (16 punts i 4/6 triples) ha estat el més destacat dels blaugrana, mentre que Whittington (14 punts i 7 rebots) i Ennis (13 punts) han liderat els andorrans.

El primer quart ha estat marcat pel desencert. Tomic ha estat l’únic del Barça eficaç en atac i l’Andorra ha aprofitat una bona defensa i els rebots ofensius per situar-se 13-17 després de deu minuts. Els blaugrana s’han posat per davant amb un parcial de 9-0 culminat per una potent esmaixada de Seraphin. Les pilotes perdudes, però, s’han mantingut com la tònica dominant i la igualtat s’ha mantingut fins al descans: 33-32.

Entre els dos equips han perdut 20 pilotes a la primera part i la segona ha començat amb tres pèrdues. En aquesta grisor, el Barça per primer cop s’ha distanciat, situant la diferència en els dobles dígits (48-37). Ennis i Whittington han estat els encarregats de fer reaccionar els visitants amb un parcial d’1-10 (55-54). Els blaugrana han estat quatre minuts sense anotar a l’últim període, una mala ratxa que ha tallat dos triples de Singleton i Pau Ribas. El desencert s’ha mantingut, així que els homes d’Ibon Navarro han gaudit de diversos tirs sols per tornar-se a posar per davant a falta de dos minuts. Whittington ha situat el 61-61 i Singleton ha tornat a aparèixer des de la llarga distància. En un final a cara o creu, Albicy s’ha precipitat i Tomic ha anotat un dels dos tirs lliures per donar una última opció al Morabanc d’empatar o guanyar. Ennis se l’ha jugada, massa forçada i Pau Ribas ha sentenciat sol al contraatac.