FCBQ

Amb mitja part no n’hi ha prou

EBA. Segona derrota seguida del Salt, que competeix només en els primers 20 minuts i acaba escaldat a casa

SALT 65 IGUALADA 90

CB SALT:Pujolràs (8), Radojkovic (8), Sabatés (16), Juanola (11), Grau (5) -cinc inicial-, Capell (11), Tapha Fatty (2), Ebraim, Carrera (4) i Planas. 22/43 de 2, 3/30 triples (2 Sabatés i 1 Capell), 12/22 tirs lliures, 33 rebots (7 Pujolràs), 48 de valoració (10 Pujolràs i 10 Capell).MONBUS CB IGUALADA:Benito (3), Burgués (11), Carrión (6), Jordi Torres (6), Jaume Torres (16), Fons (14), Miguel Ángel (20), Arnau, Camí (5), Roger, Metencio (3) i Tejero (6). 22/38 de 2, 11/30 triples (4 Jaume Torres, 3 Fons, 1 Metencio, Camí, Jordi Torres i Benito), 13/21 tirs lliures, 50 rebots (11 Burgués i 11 Miguel Ángel), 106 de valoració (28 Miguel Ángel).PARCIALS:19-21, 23-21, 9-25,14-23.ÀRBITRES:Xavier Lanza i Bernat Verdejo.

3 0 3 210 257

Una bona primera meitat va ser suficient per mantenir-se dins el partit i competir contra el Monbus CB Igualada, però els partits duren 40 minuts i el Salt es va veure absolutament superat en la segona meitat. Els de Miquel Martínez es van precipitar en atac i van registrar un insalvable 3 de 30 en triples, mentre que en defensa no van saber aturar el joc interior dels igualadins, que van esclafar els locals en el tercer quart. Al final, l’equip no va intentar ni tan sols salvar l’average, i va acabar apallissat a casa. És la segona derrota seguida de l’equip després de tres jornades.