ACB

El polèmic final del Manresa-Penya porta cua

ACB. El club manresà enviarà el vídeo de les accions de Sakho al comitè d’àrbitres

El final del Baxi Manresa-Divina Joventut porta cua. El malestar a l’entitat del Bages és palpable i enviaran al comitè d’àrbitres el vídeo de les últimes accions, amb el 2+1 anul·lat a Jordan Sakho i la falta a Laprovittola.

“L’última acció nostra és 2+1 de Sakho i l’última jugada de Laprovittola és falta d’atac del base de la Penya. No entenc aquest canvi, el dia de l’Estudiantes ja ens van xiular unes passes que no ho eren i ara això; el Manresa mereix un respecte.” En calent l’entrenador del Manresa ja expressava el malestar per les decisions finals de Vicente Bultó. Segons avança Regio7, el director esportiu Román Montañez ha confirmat que enviaran el vídeo al comitè d’àrbitres. S’al·legaran les dues jugades i també el servei de fons de la Penya, en què els àrbitres van afegir temps a la possessió verd-i-negra. Sabem que les decisions no poden ser canviades i que el resultat del partit no es mourà, però per a nosaltres sí que és important que des de la direcció arbitral de l’ACB ens donin la raó.” La premsa del Bages també afirma que el director del departament arbitral de l’ACB, Francisco Monjas, hauria confessat al Manresa que els àrbitres s’havien equivocat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)