ACB

“Espero que el meu pas sigui un exemple i altres joves també ho facin”

La Penya ha fet aquest matí la roda de premsa de la renovació de contracte per quatre temporades més de Xabi López-Arostegui. “Soc molt feliç que la Penya segueixi confiant en mi. És el vuitè any aquí i vull seguir creixent. Que apostin per mi és molt gratificant i espero, com ha dit en Jordi Martí, que els joves facin el pas endavant per fer créixer l’equip. Amb 18 anys ja em van fer la primera proposta i ara, renovar. És una aposta important per als dos. És el lloc ideal per seguir creixent i espero fer-ho en els pròxims quatre anys.”

El jugador del planter viu el segon any al primer equip i signa per quatre anys, una xifra més elevada dels que és habitual. El Joventut s’ha marcat com a objectiu que les perles de la casa no volin ràpid i l’aler basc confia que altres segueixin els seus passos. “Per als joves la Penya és el millor lloc i seria bonic que els joves estiguéssim junts uns anys. El meu pas espero que sigui un exemple, mostro la confiança en el club i espero que altres també ho facin.”

La Penya no ha fet públic la xifra de la clàusula de sortida, però el director esportius Jordi Martí ha ressaltat que “hem intentat a diferència d’altres anys protegir-nos més.” López-Arostegui també ha volgut destacar els moviments al club, com l’entrada d’un nou màxim accionista sòlid després dels problemes econòmics dels darrers temps. És un missatge per als jugadors. “S’ha fer un esforç gran des dels despatxos i es reflecteix en l’equip. Hi ha més solidesa i al club també s’ha treballat i ara hi ha fiabilitat. Sense això signar per quatre anys hauria estat més complicat. Això estimula els jugadors perquè veus que es treballa per créixer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)