ACB

“És el lloc ideal per continuar creixent”

ACB. Xabi López-Arostegui serà verd-i-negre fins al 2022 i espera que els altres joves també renovin pel club

Xabi López-Arostegui va mostrar ahir el seu desig que els joves de la Penya segueixin el seu camí i renovin pel Joventut per poder fer un equip de futur. Ho va fer en l’acte d’ampliació del seu contracte que farà que el de Getxo sigui verd-i-negre fins al 2022 amb la mateixa clàusula de sortida els tres primers anys, sigui per a ACB, Eurolliga o NBA. Al seu costat hi havia el president, Juanan Morales, i el director esportiu, Jordi Martí, també persones de club, que van subratllar la importància que jugadors com Xabi facin aquest pas perquè són miralls per a la resta de l’equip.

Xabi López-Arostegui va arribar fa vuit temporades a Badalona i és sincer en les seves paraules: “Soc molt feliç que la Penya continuï confiant en mi. És el vuitè any aquí i vull continuar creixent. Que apostin per mi és molt gratificant i espero, com ha dit en Jordi Martí, que els joves facin el pas endavant per fer créixer l’equip. Amb 18 anys ja em van fer la primera proposta i ara, renovar. És una aposta important per a totes dues parts. És el lloc ideal per continuar creixent i espero fer-ho en els pròxims quatre anys.” El jove verd-i-negre també va afegir que les coses estan canviant: “S’ha fer un esforç gran des dels despatxos i es reflecteix en l’equip. Hi ha més solidesa, en el club també s’ha treballat i ara hi ha fiabilitat. Sense això signar per quatre anys hauria estat més complicat. Això estimula els joves perquè veus que es treballa per créixer.”

LES PERLES

Quan canvia la dinàmica del club reobres confiances i és més fàcil plantejar ofertes així
Juanan Morales
PRESIDENT DEL DIVINA JOVENTUT
El nostre objectiu és aconseguir que també apostin per la Penya joves com Ventura, Neno, Parra, Nogués, Birgander...
Jordi Martí
DIRECTOR ESPORTIU DEL JOVENTUT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)