Més bàsquet

L’Spar Citylift no talla l’hegemonia de l’Avenida a la supercopa (72-62)

El domini de l’Avenida ha viscut avui un nou capítol. Vuitè títol consecutiu. Una bona primera part de l’Spar Citylift no ha tingut continuïtat després del descans i les gironines han caigut a la supercopa espanyola per 72-62. Erika de Souza (16 punts i 11 rebots) s’ha endut l’MVP.

L’Avenida ha començat el partit amb les idees més clares i el canell d’Elin Eldebrink, però la igualtat ha estat una constant, tal com mostra el 18-19 del final del primer quart. Una defensa zonal 2-3 ha servit a l’Spar Citylift, que ha perdut Bea Sánchez a l’escalfament, per prendre la iniciativa i un parell de pilotes interiors a una de les novetats de la plantilla, Reisingerova, han situat les d’Èric Surís per davant, si bé el mínim avantatge s’ha esvaït en el tram final amb badades defensives i errades imprevistes, com un parell de tirs lliures de Núria Martínez. Al descans, 37-39.

La segona part no ha arrencat gens bé per a l’Uni Girona amb quarta falta de Keisha Hampton en el primer minut i dos triples de De Souza han comportat un 0-10 d’entrada per situar el 37-49 en el marcador, arribant a un màxim de 13 diferència (41-54). Nadia Colhado (19 punts) s’ha encarregat que les gironines no es desendollessin de la Supercopa i el tercer quart ha acabat 47-54, si bé amb la quarta falta també de Reisingerova. Un triple de Núria Martínez ha donat esperances a l’Spar Citylift (50-54), però ha desaprofitat diversos atacs per apropar-se encara més i les de Salamanca s’han distanciat de nou (54-65), amb les eliminacions per faltes dificultant tot intent de remuntada.