Eurolliga

Bertomeu: “El Palau Blaugrana és el pitjor pavelló d’Europa”

Bàsquet. El màxim responsable de l’Eurolliga afirma que és “urgent” que el Barça deixi de tenir unes instal·lacions que són, aquesta temporada, les pitjors de la competició

Jordi Bertomeu, màxim responsable de l’Eurolliga, ha afirmat aquesta nit, en una entrevista al Tu diràs de RAC1, que el FC Barcelona necessita de manera immediata una millora de les instal·lacions. Per a Bertomeu, “el Palau Blaugrana és el pitjor pavelló d’Europa” perquè les instal·Lacions del club català té “unes limitacions tremendes”. “És urgent que el Barça surti d’un pavelló que avui és el pitjor d’Europa i que no li permet rendibilitzar les oportunitats”, ha dit Bertomeu, que no es mulla sobre quin creu que seria l’aforament ideat: “El que m’agradaria és que tingui un pavelló que li permeti generar recursos per a ser competitiu sense necessitar el suport del futbol. És la lògica de la sostenibilitat en la que crec. El Barça ja sabrà si això ho aconsegueix amb 10.000 o amb 15.000 espectadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)