Eurolliga

A anys llum del CSKA (95-75)

Eurolliga. El Barça debuta amb una derrota contundent a Moscou malgrat la reacció del tercer quart amb sang nova

El Barça ha tingut un mal debut a l’Eurolliga. Els homes de Pesic han caigut de forma clara a la pista d’un dels favorits, el CSKA, per 95-75 en un duel que ja perdien per més de 20 punts al descans.

El Barça ha començat bé, amb Ante Tomic dominant la pintura i donant-los avantatge (11-12). L’entrada de Kyle Hines, però, ha variat el panorama i cinc pilotes perdudes de forma consecutiva han mostrat senyals clares que els blaugrana estaven perdent l’ordre. Al final del primer quart, 21-17. A partir d’aquí, la imatge dels homes de Pesic ha empitjorat a gran velocitat. Incapaços d’aturar l’anarquia de Clyburn (13 punts) ni fer bones rotacions defensives, concedint massa triples alliberats des de les canotandes, amb un Corey Higgins (18 punts) especialment fi. 10-0 de parcial d’entrada per situar la diferència en els dobles dígits en una tendència a l’alça que ha arribat al màxim amb el 51-29 del descans. 2/10 triples i 8/28 tirs del Barça al primer temps.

L’inici de la segona part ha fet créixer la pallissa fins al 55-29. El Barça ha reaccionant a partir d’aquí i a base de sang nova i l’aportació d’homes com Smits i Kuric (15 punts) la diferència ha començat a retallar-se fins al 68-60. La millora en defensa ha estat evident, però el CSKA ha tornat a prémer l’accelerador, generant pilotes perdudes i cistelles fàcils. El 84-64 així ho reflectia, però dos triples de Blazic i una pilota robada han obligat els moscovites a aturar el partit amb un temps mort. Dos triples han dictat sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)