Eurolliga

Perímetre NBA

74 punts dels 95. Higgins (18 punts), De Colo (17), Clyburn (13), Sergio (12), Hackett (7) i Vorontsevic (7)

El CSKA va exhibir el seu potencial de primer nivell que té en el perímetre amb jugadors de qualitat NBA alguns dels quals ja han tingut experiències en la millor lliga del món però que els rubles han acabat portant cap a Moscou. El perímetre del CSKA va sumar 74 dels 95 punts anotats pel conjunt d’Itoudis –Higgins (18 punts), De Colo (17), Clyburn (13), Sergio (12), Hackett (7) i Vorontsevic (7)–, cosa que va demostrar el luxe que tenen en la línia exterior. Els errors de marcatge, la lentitud en les ajudes les van castigar moltíssim i van ser determinants. En contrapartida, el Barça podria haver fet molt mal en el joc interior; però, tot i que Tomic va començar dominant, després de 7:54 minuts va anar a la banqueta i ja no va jugar més. La raó? Tècnica. Es podia pensar que, tenint en compte que el CSKA té pivots més petits com ara Hines, era millor un altre pivot diferent. Però va donar minuts a Pustovyi i a Seraphin abans i es va oblidar del capità, que ha renovat dos anys per ser determinant sobretot a l’Eurolliga on no hi ha pivots com ell.

LA DADA

7:54
minuts
va jugar Tomic, que havia estat bé (6 punts i 4 rebots), però no va jugar més

Smits ha de marxar al vestidor

El letó, que va debutar en l’Eurolliga, va haver d’abandonar la pista i marxar al vestidor perquè va rebre una forta contusió a la mandíbula després d’un bloqueig que no s’esperava fet per Hackett. El jugador letó va tornar amb l’equip i avui se li faran proves a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)