NBA

La maledicció dels bases dels Spurs de Pau Gasol

Malastrugança. Derrick White estarà de baixa indefinida per un problema al taló i els tres directors de joc de San Antonio tenen lesions de llarga durada

La NBA comença en quatre dies i els Spurs de Pau Gasol tenen motius per estar preocupants. San Antonio ha informat avui que Derrick White estarà de baixa indefinida, amb un mínim de dos mesos, per un problema al taló i ara els tres bases estan de baixa.

Els Spurs iniciaven una nova etapa amb l’adéu de dos veterans com Manu Ginobili, que s’ha retirat, i Tony Parker, que se n’ha anat a Charlotte. L’adéu del base francès ve derivat en bona part per la pèrdua de protagonisme després de veure com li treien la titularitat per donar-li a Dejounte Murray. S’esperava l’esclat definitiu del base de 22 anys, però fa quatre dies en un partit de pretemporada es va trencar els lligaments del genoll, així que s’espera que estigui tota la temporada de baixa.

L’absència de Murray se sumava a la lesió de Lonnie Walker IV, el número 16 de l’últim draft. No va ser triat més amunt precisament per un problema al menisc que va tenir a UCLA i que ara se li ha reproduït. El debutant va passar el dia 8 per la sala d’operacions i estarà un mínim de dos mesos allunyat de les pistes. Aquest és el temps mínim que estarà també el teòric tercer base, Derrick White, que ha caigut també avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)