Eurolliga

La primera victòria, com més aviat millor

El partit. El Barça Lassa visita l’Herbalife, que s’estrenarà com a local en la competició

Perdre a Moscou no pot considerar-se un drama, si bé és innegable –i ningú ha dit el contrari– que s’esperava més competitivitat del Barça Lassa. A l’equip, es va fer propòsit d’esmena i dissabte la cara va ser totalment diferent, contra el Tecnyconta. Que fos un partit puntual o un canvi de tendència s’ha de demostrar avui a Las Palmas, en el primer dels dos duels d’Eurolliga d’aquesta setmana.

L’Herbalife és debutant en el torneig i va rebre de valent fa una setmana a la pista del Fenerbahçe (-25), però l’equip blaugrana sap sobradament que la pista canària no és cap caramel. I menys avui, en una jornada històrica com la del debut a casa en la màxima competició europea (21 h, Movistar Deportes). “Fan un bàsquet modern i ràpid. Com sempre, quan jugues a fora a Europa, és molt important controlar el triple i el rebot ofensiu del rival [l’Herbalife n’agafa 14 de mitjana en la Lliga Endesa]”, va destacar Svetislav Pesic, ahir al migdia, abans de partir cap a territori canari. El tècnic serbi té tothom a disposició, llevat del lesionat Hanga.

A Canàries, hi ha un punt de preocupació per la situació de l’equip. No va guanyar en la pretemporada (0-5) i, entre l’Eurolliga i l’ACB, acredita un 1-4. La seva gran fragilitat és en defensa: rep 89,8 punts en partits oficials, excessiu per poder competir.

La 2a jornada

Darussafaka - Buducnost

19.15 h

Maccabi - CSKA

20.05 h

Bayern - Panathinaikòs

20.30 h

Herbalife GC - Barça Lassa

21 h

Efes - Zalgiris

19 h (demà)

Fenerbahçe - Khimki

19.45 h (demà)

Baskonia - Olympiac.

20.45 h (demà)

Milà - Real Madrid

20.45 h (demà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)