FEB

Victòria còmoda de l’Spar Citylift contra el Sant Adrià (89-52)

Bàsquet. Com les gironines, el Cadí la Seu venç a la pista del Ferrol i se situa 2-0

La lògica s’ha imposat en el derbi català de la segona jornada a Lliga Femenina i l’Spar Citylift ha guanyat aquest vespre amb comoditat l’Snatt’s Sant Adrià, a Fontajau (89-52). Les gironines se situen amb 2-0, mentre que les liles continuen sense guanyar.

Tot i que el domini en la pintura i el rebot ha estat flagrant des del principi, el combinat visitant ha exhibit competitivitat i un increment d’intensitat en el segon quart, amb Ayuso i Peña mostrant caràcter, li ha permès mantenir-se en vida en el partit (29-25, 15’). Amb tot, el talent individual gironí és imponent i ha estirat a +10 la diferència en els darrers instants, abans d’anar cap als vestidors (41-31).

En la segona part, no hi ha hagut història. Les gironines han apujat l’activitat defensiva i la seva capacitat física ha ofegat les liles fins al punt d’obrir un forat inabastable a les acaballes del tercer quart (69-37, 29’). D’aquí fins al final, minuts sobrers, sense cap incidència. Hampton ha estat la màxima anotadora de l’Spar Citylift, amb 21 punts, mentre que Keita, amb 11, ho ha estat per l’Snatt’s.

Pel que fa a l’altre equip del país de Lliga Femenina, el Cadí la Seu va confirmar el seu bon inici de curs amb la victòria a la pista del Baxi Ferrol (51-66) i es manté imbatut després de dos partits. Georgina Bahí ha estat la millor amb 14 punts i 11 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)