NBA

Jerebko fa inútil el triple-doble de Ricky contra els Warriors

Bàsquet. NBA. El base del Masnou ha perdut contra els campions, igual que Abrines contra els Thunder. En canvi, victòria de Marc Gasol contra Atlanta Hawks

Victòria dels Golden State Warrios davant dels Utah Jazz de Ricky Rubio per 123-124 en un dels partits més interessants de la jornada. Els campions han hagut de remuntar i s’han acabat imposant als de Salt Lake City gràcies a una cistella de Jonas Jerebko en l’últim minut. Amb una gran primera part, aconseguint 41 punts en els últims vuit minuts, els Jazz veien possible derrotar els campions, sobretot amb un gran Ricky Rubio. El base català, amb 13 punts i 10 assistències, ha estat un dels millors del seu equip, però la seva actuació no han estat suficient per resistir a un Kevin Durant i Stephen Curry que s’han carregat el campió a l’esquena per neutralitzar el desavantatge de 16 punts en el tercer quart amb 69 punts, 15 assistències i 13 rebots i acabar capgirant el resultat.

Victòria dels Grizzlies de Marc Gasol

Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol s’han imposat a Atlanta Hawks per 131-117 gràcies a les bones actuacions de Temple i Jackson. Marc Gasol ha fet 13 punts, set rebots i cinc assistències.

Segona derrota dels Thunder d’Abrines

Oklahoma City Thunder, que ha tornat a perdre, aquest cop contra Los Angeles Clippers (108-92) en un partit en què han aconseguit capgirar mal inici i situar-se per davant en el tercer quart, però que han llençat a la brossa en el darrer període. Àlex Abrines ha fet deu punts en 32 minuts de joc.

Els Pelicans i Mirotic, de rècord

New Orleans Pelicans s’han imposat a Sacramento King en un partit de rècord, amb un resultat final de 149-129 i amb un enorme Nikola Mirotic. Els de Sacramento no han estat capaços de mantenir el ritme en cap moment, en gran part per l’actuació de Mirotic, amb 36 punts en 31 minuts de joc.

Bucks 118 - Pacers 101

25 punts , 15 rebots i cinc assistències de Giannis Antetokounmpo han servit a Milwaukee Bucks per imposar-se a Indiana PAcers en un partit dominat des de l’inici.

Nets 107 - Knicks 105

Els Brooklyn Nets s’han imposat en el derbi de Nova York amb una cistella de Caris LeVert, que ha fet 28 punts i sis rebots, en l’últim segon.

Timberwolves 131 - Cavaliers 123

Primera victòria dels Minosotta Timberlwolves a casa davant els Cleveland Cavaliers en un ambient enrarit cap a Jimmy Butler i Tom Thibodeau.

Raptors 113 - Celtics 101

El nou jugador de Toronto Raptors, Kawhi Leonard, ha estat clau en el triomf contra els Boston Celtics amb 31 punts i deu rebots.

Magic 88 - Hornets 120

Primera victòria dels Charlotte Hornets a casa després d’imposar-se a Orlando Magic amb un gran Kemba Walker, amb 26 punts.