ACB

El Baxi Manresa continua sense guanyar a casa (87-96)

Bàsquet. Després d’una bona primera part, no pot contenir l’Unicaja en la tornada dels vestidors

No hi ha manera, i al Baxi Manresa se li continua resistint la victòria a casa aquesta temporada. Avui, ha caigut davant l’Unicaja (87-96) en un partit en el qual ha anat de més a menys i ha acabat claudicant a l’encert malagueny. Ara, els de Joan Peñarroya se situen amb 2-3.

I això que el partit ha arrencat bé per als del Bages. Amb equilibri en atac i una defensa que contenia el joc a camp obert rival, gairebé sempre ha anat al davant en el marcador i, a mitjans segon quart, tenia un coixí important (24-16, 14’). A la mitja part i amb Toolson fent mal de fora, la distància es mantenia (42-35).

Tot canviaria en la segona part. L’Unicaja va sortir molt més intens i va trobar en la inspiració de Wiltjer un filó per explorar, però el combinat local també hi ha posat de la seva part, perdent tensió i deixant que el rival li anotés 36 punts només en el tercer quart. El -12 amb què ha arrencat l’últim (59-71) ja ha estat irremuntable.

Toolson ha estat el millor del Baxi Manresa, amb 21 punts.