FEB

MEIYA TIRERA

PIVOT

Test d’exigència a València

Lliga Femenina. L’Spar Citylift es posa a prova avui a la pista d’un rival amb molts arguments tot i ser un debutant a la categoria

LA PRÈVIA

El València és un dels millors equips de la lliga; disposa d’una plantilla molt completa, amb una gran experiència
Èric Surís

Després de dos triomfs còmodes contra el Mann Filter i l’Snatt’s, a l’Spar Citylift se li presenta el primer escull de pes en la Lliga Femenina d’enguany. Visita la pista del València, un rival que acaba de pujar, però que disposa d’un roster llarg i de prou qualitat per moure’s en els llocs de dalt tota la temporada. De fet, el 0-2 és enganyós perquè s’ha enfrontat fins ara a l’Avenida i al Gernika, a la pista del qual hi va perdre en dues pròrrogues. El tècnic Èric Surís va destacar el nivell taronja –“és un dels partits més difícils del curs a fora”–, però també va incidir que l’equip va a més: “Estem treballant a bon ritme. Estem creixent i guanyant recursos ofensius i defensius. Les imprecisions aniran acabant amb rodatge i amb setmanes de conèixer-nos.” En la pretemporada, les gironines es van imposar a Figueres per 63-47 malgrat anar durant molts minuts a remolc.

La plantilla i el cos tècnic van aprofitar el viatge a València en autobús per fer parada a Barcelona i visitar Bea Sánchez, intervinguda aquesta setmana d’una hèrnia discal. “Estem tristos pel tema de la Bea. Havia de ser una jugadora important tant dins com fora de la pista per la seva actitud i energia. És un sotrac per a l’equip, del qual hem de sortir i aixecar el cap”, va ressaltar el preparador gironí.

13 h

Fonteta

Tècnic: Rubén Burgos

Retorn amb força a la LLF. Primera en punts i en valoració.

Anna

Gómez

10,5

Meiya

Tirera

23

Meiya

Tirera

20

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)