ACB

Laprovittola lidera el triomf de la Penya a Lugo (69-76)

ACB. L’argentí ha fet el què ha volgut i ha estat clau tot i que havia fet un partit discret

La Penya ha sumat una victòria clau contra un rival directe igual com va fer contra el Guipuscoa diumenge després d’una exhibició de Laprovittola al tram final (69-76).

Al primer temps la Penya ha sortit massa poc intensa en defensa i el Breogán ha agafat un màxim avantatge de 10 punts (28-18). La reacció ha arribat amb l’entrada de Dimitrijevic (9 punts) i Dawson (7) que han liderat un 3-14 (31-32). Al tram final del primer temps els de Carles Duran han tingut opció d’eixamplar la renda (34-39) però ha acabat perdonant (39-41 al descans).

Al segon temps els verd-i-negres han tornat a sortir adormits amb un parcial de 10-1 que sumat al del final del primer temps (15-1) han fet que el Breogán (49-42). La reacció de la Penya ha estat infal·lible (49-49). Quan més ajustat el matx ha aparegut Laprovittola per exercir de líder portant el ritme del matx i anotant quan l’equip el necessitava (63-70). Sobretot la clau però ha estat al darrer on defensivament ha estat increïble encaixant fins aquell moment cinc punts. La Penya ha demostrat saber jugar els finals ajustats i el Breogán, ofegat i pressionat, s’ha enfonsat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)