Eurolliga

Tomic i Singleton trenquen el malefici fora de casa (71-79)

Eurolliga. Els blaugrana es compliquen la vida a la pista del Darussafaka, però es mostren molt superiors a l’últim quart (7-21)

El Barça ha estat irregular i s’ha complicat massa la vida, però ha sabut centrar-se a l’últim quart (7-21) guiats per la superioritat de Tomic i Singleton a la pintura imposar-se 71-79, trencant el malefici lluny de casa.

El Barça ha sortit endollat amb Tomic anotant i repartint joc davant d’un rival amb errades infantils i pèrdues constants. 3-13 d’entrada. La màxima ha estat d’onze (8-19), però el Darussafaka ha reaccionat quan ha mogut la banqueta amb l’entrada de Michael Eric o Markel Brown. Malgrat les set pilotes perdudes i portar un terç dels rebots dels blaugrana, els turcs només perdien 18-23 al final del primer quart. En el segon, a la superioritat de Tomic (13 punts al descans) s’hi ha sumat l’encert de Chris Singleton (11). Els homes de Pesic movent una mica la pilota han trobat bones posicions de tir. Anotació alta i el pivot croat que ha tingut el tir per arribar al descans amb +12, però no ha entrat i el rebot l’ha agafat Berk Demir, que amb un increïble tir de camp a camp ha deixat el marcador en 40-47.

El triple inversemblant ha estat una pista de com se li podia complicar el partit al Barça, que amb Eric fent mal sota els cèrcols ha encaixat d’entrada un 8-0 que ha situat el Darussafaka per primer cop per davant. Tomic i Singleton només han aportat dos punts i sense encert en el perímetre, els triples locals han comportat un preocupant 64-58 al final del tercer quart, que no ha estat més per un gran tap de Seraphin. Precisament, un 2+1 del francès ha tancat un 0-7 per obrir l’últim període i tornar a donar la iniciativa als deixebles de Pesic. El Barça ha tornat a la fórmula que li ha funcionat de pilotes a dins, on Tomic i Singleton han forçat faltes per anar sumant des del tir lliure, mentre que els turcs anaven tirant triples sense cap encert: 6/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)