ACB

Victòria del Manresa a Murcia (79-84)

Bàsquet. Tercer triomf dels de Joan Peñarroya, que s’han imposat amb un gran Renfroe

Victòria del BAXI Manresa a la pista de l’UCAM Murcia en un partit en què ha sabut controlat les ratxes positives dels locals. El partit ha estat molt igualat des de l’inici. Els locals han pres la iniciativa en els primers minuts i han arribat a tenir un avantatge de deu punts però els de Joan Peñarroya no s’han deixat anar i han mantingut el ritme, tot i que ha acabat el primer quart per sota en el marcador (22-14). Un gran inici del segon període, amb un parcial de 0-10 ha permès posar-se per davant en l’electrònic al BAXI Manresa, que ha mantingut l’avantatge fins el descans, al qual s’ha arribat amb el 34-42.

Tres triples consecutius en l’inici del tercer quart ha permès a l’UCAM Murcia situar-se al davant però la reacció del BAXI Manresa ha estat immediata i han entrat en l’últim període amb un +5 (56-61). L’últim període ha començat bé per als de Peñarroya, però dues cistelles de l’UCAM ha ficat la por al cos dels bagencs, que han sabut mantenir el triomf per 79-84. Aquesta és la tercera victòria del Manresa, la tercera fora del Nou Congost, i el màxim anotador del conjunt bagenc ha estat Alex Renfroe, amb 28 punts i 32 de valoració.