ACB

El Barça s’endú un espectacular derbi a la pròrroga (94-92)

ACB. El Divina Joventut ha disposat del darrer tir per forçar una segona pròrroga o guanyar el matx però ha fallat

El Barça continua invicte al Palau i a l’ACB després de desfer-se d’una Penya competitiva que ha disposat de l’última pilota per forçar la segona pròrroga o guanyar el matx amb un triple però ha fallat (94-92).

El derbi ha arrencat amb una Penya sòlida al darrera i molt encertada en el triple. Els de Carles Duran han anat eixamplant la diferència fins a una màxima renda de 15 punts (14-29). Els de Pesic no trobaven bona direcció i fins i tot ha situat a Hanga de base. La reacció ha arribat amb l’explosió de Pangos amb set punts seguits que ha liderat la remuntada per posar-se per davant (38-37 després d’un 2+1 de Singleton). Al descans tot obert (40-38).

La sortida del Barça ha estat clau perquè des del salt inicial ha ofegat en defensa a la Penya que a l’equador del tercer quart ha agafat la màxima (55-45). Però els de Carles Duran han tornat dins el matx amb un 0-10 (55-55) amb bons minuts de Harangody. El matx ha anat a un final a cara i creu on amb 81-78 Harangody ha anotat un triple que ha portat el partit a la pròrroga. En els cinc minuts extra hi ha hagut espectacle i igualatat fins l’acció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)