ACB

Un derbi d’alt voltatge

ACB. El Barça supera el Divina Joventut després de la pròrroga en un matx on els verd-i-negres arriben a dominar de 15 punts (14-29) però Pangos (32 punts) lidera la remuntada blaugrana

El Barça manté el lideratge invicte i manté la imbatibilitat al Palau Blaugrana però suant sang. El Divina Joventut va afrontar el derbi a cara descoberta, va jugar de tu a tu contra un equip d’Eurolliga i els de Carles Duran es van quedar a les portes d’endur-se el botí. Però després de la pròrroga els verd-i-negres van acabar cedint davant un Barça que va trobar en Pangos el seu gran heroi.

El derbi havia arrencat amb una Penya sorprenent, jugant agressiva al darrere i aprofitant per córrer al contracop i doblant la pilota per trobar bons tirs lliurats al triple. Amb un encert gran (5/7) que va fer que la Penya anés obrint forat al marcador. Fins al punt que la renda es va disparar fins als 15 punts (14-29). Pesic va deixar Oriola sense jugar, reduint rotacions, i va donar un cop d’atenció a Heurtel perquè després de jugar 6:58 minuts va decidir situar Hanga de base. Els blaugrana van reaccionar amb Pangos en la direcció amb un 11-0 inicial que Singleton va completar amb un 2+1 per posar el Barça al davant (38-37). Tot tornava a començar de nou.

A l segon temps semblava que el Barça feia una estirada definitiva (55-45) però de nou la Penya va treure la casta i l’orgull per fer un 0-10 amb un gran Harangody. El matx va entrar en una fase de màxima igualtat amb la Penya sempre a remolc per poca diferència. Els blaugrana semblava que remataven la feina amb dos lliures de Pangos (81-78) a 15 segons del final. Però el Barça no va fer falta –Pesic va dir que s’havia equivocat en no fer falta– i Harangody, després que Laprovittola el deixés sol a la cantonada, va forçar la pròrroga amb un triple. En el temps afegit es va repetir la història amb la Penya fallant triples sols i amb 94-92 el base argentí va tenir la pilota del triomf però va fallar en la penetració.

Els dos equips hem fet un bàsquet atractiu i nosaltres hem tingut més sort. Hem fet alguns experiments
Svetislav Pesic
25
punts
eren el seu sostre a l’ACB quan jugava al Gran Canària, contra el Fuenlabrada. A l’Eurolliga eren 22 amb el Zalgiris
M’he sentit bé. Alguns llançaments que no m’entraven, ara sí tot i ser difícils i forçats, només volia ajudar l’equip
Kevin Pangos
Hem jugat de tu a tu contra un equip d’Eurolliga. Hem defensat al límit i hem tret el geni competitiu del club
Carles Duran

Zagars pot ser baixa 3 mesos

El base letó de la Penya, que està jugant al Prat –el vinculat verd-i-negre de la LEB Or– serà sotmès a proves per veure si necessita operar-se o no de les molèsties al peu que arrossega de l’Europeu sub-20. Si hagués de passar pel quiròfan podria ser baixa durant tres mesos.

4 mesos després torna Hanga

L’aler hongarès del Barça Lassa va tornar ahir a jugar després de ser operat el 12 de juny. Al blaugrana se li va fer una artroscòpia terapèutica en el genoll esquerre per solucionar uns problemes que arrossegava. Després de perdre’s tota la pretemporada ja va viatjar a Turquia en l’Eurolliga però no va entrar en la convocatòria. Ahir va jugar els minuts importants a pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)