NBA

Pau Gasol es queda sense anotar contra Dallas

NBA. Milwaukee s’emporta un duel d’imbatuts marcat per les baixes i nova derrota dels Lakers

• VÍDEO: Les deu millors jugades de la nit a la NBA.

San Antonio segueix suant cada victòria i avui s’ha imposat a Dallas a la pròrroga per 113-108. Pau Gasol no ha anotat (0/1 tirs) en 15 minuts, aportant 5 rebots i 5 assistències, si bé la superioritat de la segona unitat ha estat clau. Els visitants han disposat de dos tirs lliures amb 102-101 quedant dos segons, però Dennis Smith Jr (23 punts). Només n’ha fet un i DeMar DeRozan (34 punts, 12/21 tirs i 9 assistències) ha sentenciat en els cinc minuts extres, fent inútil el recital de l’últim MVP de l’ACB i l’Eurolliga, Luka Doncic: 31 punts (11/18), 4/6 triples, 8 rebots i 4 assistències.

La jornada ha tingut nou partit. Ha destacat la cinquena derrota dels Lakers en set partits. Minnesota ha començat l’últim quart amb 7/8 triples i ha obert forat amb un parcial de 10-0. La reacció dels angelins s’ha vist perjudicada per un parell de males decisions de LeBron James (29 punts, 11/23, 10 rebots i 7 assistències) han estat castigades per un triple de Jimmy Butler (32 i 6/7 3p) a 20 segons del final per al triomf dels Wolves 124-120.

A Milwaukee hi ha hagut un duel històric perquè mai s’havien enfrontat dos equips amb 6-0 d’inici. El problema és que Toronto ha fet descansar l’estrella Kawhi Leonard i el local Antetokounmpo ha estat baixa per un cop al cap. Els Bucks s’han imposat 124-109 amb rècord de triples de la franquícia (19) i són els únics imbatuts. En el Denver-New Orleans també s’ha enyorat la presència d’un candidat a MVP, Anthony Davis, i els locals han vençut 116-111.