FEB

Segona derrota del Girona a Fontajau (46-66)

Bàsquet. Els gironins s’han estavellat contra la defensa de l’Almansa

El Bàsquet Girona ha enllaçat la segona desfeta seguida a casa (46-66), en un partit gris en el qual els dels de Quim Costa han topat amb la defensa de l’Almansa.

Sense connectar amb el joc interior, ni encert al perímetre, els locals han anat per darrere en l’electrònic des de l’inici (0-2 i 2-7) i han vist com, des de fora, els visitants obrien forat al segon quart amb un parcial de 3-14. Només abans del descans, el Girona ha pogut córrer, però l’Almansa ha arribat a superar la vintena de marge al tercer quart (30-52 ).