Eurolliga

Khimki: físic + talent

El rival. L’equip de l’ex-Barça Georgios Bartzokas disposa d’homes atlètics, de molts de recursos, de molta qualitat i de Sved com a referent

El Khimki no té cap problema de rubles i ahir mateix va incorporar Garlon Green, un jugador de 2,01 metres i 27 anys provinent del Mons-Hainault belga que va fer 16,1 punts i va agafar 4,4 rebots de mitjana el curs passat. L’equip de Georgios Bartzokas, tot i que només ha aconseguit una victòria en els cinc partits que ha disputat, disposa de talent, físic, banqueta llarga i un líder com Sved. Però juntament amb ell també hi ha altres peces clau, com destacava ahir el tècnic Svetislav Pesic: “Tenen jugadors com Jordan Mickey, un pivot molt atlètic, un tirador com Crocker i un base com Dee Bost que fa parella amb Markovic; és un equip amb més qualitat i tenen més possibilitats” A aquests quatre jugadors cal afegir-hi Malcolm Thomas i Anthony Gill. En l’expedició que va partir ahir cap a Moscou hi han anat tretze jugadors i Pesic n’haurà de descartar un abans del matx. El Barça Lassa enceta una sèrie de tres desplaçaments europeus de forma consecutiva (Khimki, Zalgiris i Panathinaikòs). El Khimki comparteix lideratge a la VTB amb el CSKA i són els dos únics equips invictes després de sis jornades. L’objectiu del Khimki es tornar a repetir l’èxit de la temporada passada, quan contra pronòstic, els de Bartzokas es van classificar per als quarts, en què van caure contra el CSKA..

LA PRÈVIA

Juguen un gran bàsquet i han perdut dos partits per un punt, es tracta d’un rival molt físic
Svetislav Pesic
TÈCNIC DEL BARÇA LASSA
Un equip molt físic, molt perillós en el contraatac, amb molts de jugadors i amb Sved, decisiu
Pierre Oriola
PIVOT DEL BARÇA LASSA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)