Eurolliga

El Barça resisteix Shved i els triples del Khimki (80-87)

Eurolliga. El conjunt blaugrana suma la quarta victòria a la pista dels homes de Bartzokas malgrat els 27 punts de l’estrella russa

El Khimki viu del talent d’Alexey Shved (27 punts) i dels triples (17/38), armes que resulten insuficients per fer prou mal a l’Eurolliga. El Barça avui ha tingut un moment de patiment al primer quart i després ha dut la iniciativa, sense grans avantatges, fins imposar-se 80-87 en la quarta victòria en sis partits a l’Eurolliga. Els més encertats dels blaugrana han estat Heurtel (18 punts), Singletoni Tomic (16).

El Khimki està en crisi i Bartzokas ha trigat poc més d’un minut a parar el partit amb un temps mort i 0-6 al marcador. La solució dels russos ha arribat des de la línia de tres. 6/8 triples i partit transformat, amb el 21-14 de màxima diferència. 23-19 al final del primer quart i la defensa com a via habitual per tornar al partit. Els blaugrana han deixat els russos en dos punts en gairebé sis minuts, aprofitant un descans de Shved, que duia 13 punts al descans. Un triple sobre la botzina de Jenkins ha deixat tot per decidir a la mitja part: 38-38.

El Barça ha tornat a agafar la iniciativa en el tercer quart, però sense l’encert necessari en el triple per obrir una escletxa important. Heurtel s’ha sumat a l’encert de Tomic i Singleton i precisament un llençament des de la llarga distància d’Oriola ha comportat la màxima renda: 56-67., mentre Shved anava a la banqueta amb quatre faltes.

El Khimki duia més del doble de triples que tirs de dos, així que no ha estat estrany que l’única via per acostar-se així estat precisament tres llençaments des de la llarga distància (62-67). Una esmaixada fallada per Jordan Mickey ha donat peu a la calma amb una cistella de Claver i un 2+1 de Pangos. No n’hi havia prou, com ha mostrat un 3+1 de Shved i un triple de Monya (71-74). Els de Moscou s’han situat a dos, però entre Heurtel, Tomic i Singleton ho han solucionat.