FEB

Un desencert preocupant

LEB Plata. El Bàsquet Girona paga els seus problemes ofensius amb una altra derrota clara a Albacete. És la segona consecutiva i la tercera de la temporada

LA RODA 76 girona 58

JAFEP F.G. LA RODA:Newby (5), Nzege (9), Adon (3), González (29), Barro (11) –cinc inicial–; Edwards, Boyero, Jiménez, Blázquez (7) i Herrero (12). 13/28 de 2 (4 González), 15/32 triples (7 González, 4 Herrero, 1 Newby, Nzege, Blázquez i Barro), 5/9 tirs lliures, 32 rebots (10 Barro) i 91 de valoració (29 González).BÀSQUET GIRONA:Xavi Costa (2), Cuéllar, Bolton (10), Berry (11), Cizmic (4) –cinc inicial–; Juscafresa (4), Cosialls (9), Sergi Costa (13), Alzamora i Edu Ramos (5). 18/41 de 2 (5 Berry), 7/23 triples (3 Sergi Costa, 2 Bolton i 1 Cosialls i Edu Ramos), 1/2 tirs lliures, 32 rebots (11 Berry) i 49 de valoració (13 Berry i 13 S. Costa).PARCIALS:14-7, 15-18, 28-14 i 19-19.ÀRBITRES:José Luis López i Rodrigo Garvin.

Segona derrota consecutiva d’un Girona que, un altre cop, va tenir molts problemes ofensius –la setmana passada, només va anotar 46 punts– i que va trobar a faltar la participació dels seus dos bases: Angelats va ser baixa per lesió i Sergi Costa només va poder jugar 15 minuts a causa dels problemes físics que ha arrossegat tota la setmana.

Amb un Girona molt desencertat i sense fluïdesa en atac, la Roda va dur el pes del partit els primers instants. En el minut 7, ja dominava 13-3. Amb la sortida de Sergi Costa (13 punts malgrat la poca participació que va tenir), l’equip es va posar a to, es va trobar millor en atac i va aconseguir arribar al descans amb 29-25, i encara amb possibilitats de competir per la victòria.

Però en el tercer quart es va trencar definitivament el partit. Amb un recital de González des de la línia de tres i l’efectivitat de Nzege, la Roda va fer una estirada i es va posar gairebé amb vint punts de marge (49-31). En l’últim quart, el Girona ja no va tenir res a fer-hi. La diferència en l’últim minut es va arribar a ampliar fins a més de vint punts (76-54). El pobre concurs de Cizmic (4 punts i 2/11 en tirs de camp) tampoc va ajudar els gironins, que, dimecres que ve, jugaran a casa contra l’Azuqueca (20 h).