FEB

Triomf abassegador de l’Spar Citylift (81-51)

Lliga Femenina. Un 38-2 de sortida ha deixat de seguida sense opcions al Zamarat

Després de perdre la imbatibilitat en l’última jornada a La Seu d’Urgell, l’Spar Citylift no s’ha deixat sorprendre aquesta tarda i ha obtingut un triomf còmode contra el Zamarat (81-51), en la Lliga Femenina. Un triomf que gairebé ha enllestit en els 12 primers minuts de partit, en els quals literalment ha tret de la pista el seu rival, amb un 38-2 incontestable. L’ofec defensiu ha provocat que les visitants perdessin 11 pilotes i firmessin un 1/10 tirs de camp en el primer quart. D’aquí fins el final, el partit ha tingut poca substància perquè l’Uni no ha volgut fer més sang del convenient al rival i el Zamarat ho ha acabat agraint. Les gironines fins i tot han acabat amb quatre joves de la base en pista (Martín, Cissé, Moya i Soler) a més de Rosó. Ara, l’equip afronta el parèntesi de dues setmanes per la finestra FIBA de seleccions.

Shay Murphy va ser la millor, amb 28 punts i 11/16 tirs.