ACB

El Barça esclafa l’UCAM Murcia (105-73)

Bàsquet. Els de Pesic han dominat tot el partit però han sentenciat en l’últim període

El Barça ha recuperat el lideratge de la lliga després de guanyar l’UCAM Murcia per un espectacular 105-73 després d’un partit que els blaugrana han dominat en tot moment però que no han aconseguit sentenciar fins l’últim període, en què els visitants només han anotat 12 punts.

Els de Pesic han començat molt bé, obrint un forat de deu punts molt valuós, que li han servit per tancar el primer quart vuit punt a dalt (25-17). En el segon quart, el Barça ha arribat a superar els deu punts d’avantatge però ha perdut en control del partit uns instants i ha permès als murcians apropar-se als blaugrana. Al descans, 44-37 pels d’Svetislav Pesic.

En la represa, els blaugrana han començat amb molt encert però no han aconseguit anar-se’n definitivament en el marcador (68-61). En el quart període, l’equip de Pesic ha obert forat amb un parcial de 14-0 gràcies al rebot ofensiu. Els murcians no han pogut fer res per evitar la derrota.