NBA

Alta tensió al vestidor dels campions de l’NBA

  • VÍDEO: L'enganxada entre Kevin Durant i Draymond Green

Alta tensió al vestidor dels campions de la NBA. La derrota de dimarts a la pista dels Clippers i una mala decisió de Draymond Green en l’última jugada va derivar en una forta discussió entre l’aler pivot i Kevin Durant. Després d’estudiar el cas, els Warriors han sancionat Green amb un partit, amb el sou corresponent (120.000 euros). Sense ell, Golden State s’ha desfet aquesta matinada d’Atlanta per 110-103 amb 29 punts de Kevin Durant, 24 de Klay Thompson i una bona aportació del suec Jerebko (14 i 13 rebots). Després del partit, l’ex- estrella dels Thunder ha sortit en roda de premsa, amb respostes seques i deixant clar que no ha parlat més amb el seu company d’equip, que ja ha protagonitzat altres enganxades en els darrers anys. Green, entre d’altres coses, li va tirar encara que renovés per un sol any. Els Warriors havien anunciat una compareixença de l’entrenador i el general mànager per donar més explicacions, però han optat per suspendre-la a última hora.

La jornada de la NBA avui ha estat escarransida, amb només tres partits. Els Cavaliers, cuers, han sorprès els Hornets (113-89) i els Rockets van recuperant sensacions. El millor equip la passada campanya a la fase regular s’ha situat 6-7 després d’imposar-se a un dels equips que ha arrencat millor, Denver, per 99-109 amb James Harden anotant 19 dels seus 22 punts a la segona meitat (i 12 assistències) i 24 punts (11/17 tirs) del suís Capela. Houston, que va estar a un pas d’eliminar els Warriors al play-off, està mirant ara d’arribar a un acord amb el seu fitxatge estrella, Carmelo Anthony, per rescindir el contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)