ACB

La Penya en vol més

ACB. Busca la tercera victòria seguida per consolidar-se a la zona capdavantera, encara sense Dakota Mathias

Amb el primer quart de fase regular gairebé consumit i havent jugat cinc dels vuit partits a fora, la situació del Divina Joventut és satisfactòria. És sisè amb 5-3 de balanç. I la visita del Montakit Fuenlabrada, avui a l’Olímpic, es veu com una bona oportunitat de lligar una tercera victòria i continuar a la zona capdavantera. “Serà un partit complicat, com tots els de la lliga. Si no fem bé les coses, ens poden posar en situacions perilloses en qualsevol moment”, exposava el tècnic, Carles Duran, que insistia en el missatge que tot costa molt. Bàsicament, perquè ningú abaixi la guàrdia i perquè es valori el que ha fet fins ara el seu equip.

Imponderables

Duran va confirmar que, si bé evoluciona de forma favorable, encara no comptarà avui amb Dakota Mathias: “No volem tenir pressa. L’equip està bé i necessitarem que sigui el millor Dakota quan torni.” A banda d’aquest cas, són dubte per a avui Neno Dimitrijevic, amb una elongació del quàdriceps de la cama esquerra i Simon Birgander, amb un lleuger esquinç al turmell dret.

El Montakit arriba a Badalona amb 2-2 en les últimes quatre jornades –3-5 en el global–, des que es va fer càrrec de l’equip Néstor García en substitució d’Agustí Julbe. Combinen l’ACB amb competició europea, fet que està accentuant encara més la seva irregularitat. Dimecres van perdre a la seva pista contra el Nymburk en la Champions League (71-72). “Són bons més enllà de la línia de tres i tenen jugadors amb capacitat anotadora. A més, són un equip versàtil, amb possibilitat de jugar amb pivot gran o amb un cinc més baix que sigui pràcticament un aler”, destacava Duran. A més, hi ha una dada que s’ha de tenir en compte: dels últims set partits a Badalona, el combinat madrileny n’ha guanyat quatre.

Lliga Endesa

Jornada 9

Divina Joventut - Montakit

18 h

Iberostar - València

18 h

MoraBanc - Unicaja

20.30 h

Burgos - Baxi Manresa

20.30 h

UCAM - Obradoiro

12.30 h (demà)

Madrid - Delteco GBC

12.30 h (demà)

Breogán - Tecnyconta

17 h (demà)

Estudiantes - Barça

17 h (demà)

Baskonia - Herbalife GC

17 h (demà)

LA PRÈVIA

Amb el nou tècnic, Néstor García, han agafat una dinàmica que sembla que faci força temps que juguen junts
Carles Duran

El retorn de Jaime a Andorra

Jaime Fernández serà la gran atracció del partit que el MoraBanc disputarà avui al Principat contra l’Unicaja (20.30 h, MD2). El base, que va enlluernar el curs passat amb els tricolor, va marxar a l’estiu cap a Màlaga pagant la seva clàusula de rescissió (250.000 euros) i actualment és el més valorat de la competició, amb 21,3 de valoració. La seva participació en el partit, però, és dubtosa. Fa una setmana va tenir un edema ossi al genoll esquerre que li va impedir jugar a Alemanya el partit d’Eurocopa. Amb tot, ha viatjat a Andorra amb la resta de l’equip malagueny. Sigui com sigui, el MoraBanc intentarà prolongar el seu moment dolç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)