NBA

LeBron es llueix davant els Heat amb 51 punts

Bàsquet. NBA. James ha liderat els Lakers en la victòria davant el seu exequip en el seu millor partit amb els californians

• LeBron James esmaixa en el partit contra Miami Heat EFE.
  • VÍDEO: Resum del partit de LeBron James contra Miami Heat

LeBron James ha viscut el seu millor partit amb Los Angeles Lakers a Miami, que va ser casa seva durant quatre temporades i amb qui va aconseguir dos anells de campió. Era el primer cop que James guanyava a Miami des que va abandonar Florida l’any 2014 per tornar a Cleveland i ho ha fet superant la barrera del mig centenar de punts per 12a vegada en la seva carrera. Amb 51 punts i vuit rebots, James ha dut els californians a una nova victòria per 97-113 en un matx que han dominat des de l’inici. I és que els 19 punts de LeBron en el primer quart han donat un avantatge als visitants que ja no han abandonat mai.

Amb el +13 aconseguit en el primer quart, la franquícia de Califòrnia només ha necessitat mantenir el ritme, una cosa que amb King James endollat no li ha costat gaire. Els Heat no han sabut contrarestar el talent de James però no han deixat d’intentar-ho. Els Lakers han aconseguit així el setè triomf en els últims nou partits

Minnesota Timberwolves 87 - Memphis Grizzlies 100

Marc Gasols ha liderat el triomf dels Grizzlies amb un doble-doble –26 punts i 13 assistències– i han trencat la ratxa de tres victòries seguides dels Wolves. El de Sant Boi ha aconseguit vuit de 13 tirs de camp, inclosos quatre de set triples, i ha estat el màxim anotador d’una llista de quatre jugadors dels Grizzlies que han superat els deu punts. Tot i perdre el primer quart, els de Memphis s’han refet en el segon període, i han aconseguit l’avantatge definitiu després del descans.

San Antonio Spurs 104 - Golden State Warriors 92

Els campions continuen trobant a faltar a Stephen Curry i han perdut el tercer partit consecutiu –la cinquena derrota en set partits–, el que suposa la pitjor ratxa amb Steve Kerr a la banqueta. LaMarcus Aldridge, amb 24 punts 18 rebots, ha liderat els Spurs, que encara no poden comptar amb Pau Gasol per molèsties al peu esquerre. Els 26 punts de Kevin Durant i els Klay Thompson no han servit als Warriors per aconseguir el triomf. Els californians han anat a remolc en tot moment davant San Antonio que, amb un gran atac i una gran defensa, ha frustrat qualsevol intent de remuntada dels campions.

Washington Wizards 109 - Portland Trail Blazers 119

Els 40 punts del base Damian Lillard i els 25 de C.J.McCullom han estat decisius per a que els Portland Trail Blazers aconseguís el triomf davant els Wizards, que ha vist ben aviat com el partit se li complicava. Amb set de nou triples i un parcial de 32-12, els Trail Plazers han obert un forat que els locals no han estat capaços de neutralitzar en camp moment i han aconseguit així trencar la ratxa de dues derrotes consecutives. Els Wizards, a més, han tornat a perdre Dwight Howard per problems físics.

Orlando Magic 131 - New York Knicks 117

Segona victòria consecutiva d’Orlando Magic gràcies als 31 punts d’ Aaron Gordon , que n’ha fet 20 en el primer quart i que ha liderat els de Florida, que venien de derrotar els Lakers. Nikola Vucevic ha estat també decisiu amb 28 punts, deu rebots i nou assistències, a només una d’aconseguir un triple-doble.