FEB

Jordi Trias: “Torno amb la màxima il·lusió i ambició”

LEB Plata. L’aler pivot ha estat presentat com a reforç de luxe del Bàsquet Girona

L’endemà que el Bàsquet Girona anunciés el fitxatge de Jordi Trias fins a final de temporada, l’aler pivot gironí (1980) ha explicat els motius que l’han dut a acceptar l’oferta del club presidit per Marc Gasol, en detriment de fins i tot alguna oferta de l’ACB, com la del Guipúscoa. “Soc patriota de la meva ciutat i estic veient que la gent fa esforços perquè l’equip creixi. Per què no fer-ho jo també que sóc d’aquí?”, ha dit Trias, que hi ha afegit: “Encara se’m posa la pell de gallina cada cop que entro per la porta de Fontajau”. El seu debut serà dissabte, precisament a Fontajau, contra el Vic, en la 10a jornada de la LEB Plata (19 h).

El gironí ha admès arribar amb “la màxima ambició i il·lusió”, però no va voler parlar d’ascens o fites a llarg termini: “No em vull mullar encara, però la meva ambició és màxima i un cop a la pista, vull pensar en estar a dalt. De moment, entre els sis primers classificats”. Sense rebutjar el rol de líder, també li genera especial il·lusió ajudar els joves de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)