Eurolliga

La ratxa del Barça es trenca a Atenes (76-70)

Bàsquet. Els de Pesic han anat sempre a remolc del Panathinaikòs i veuen truncada la dinàmica de sis victòries

El Barça Lassa ha perdut a l’OAKA davant el Panathinaikòs de Xavi Pascual per 76-70 en un partit en què els blaugrana no han tingut opcions i suma la tercera derrota europea que suposa la fi de la ratxa de sis triomfs consecutius. El Barça ha aconseguit que el primer quart fos igualat, acabant amb només tres punts per sota, però en l’inici del segon quart ha estat demolidor. El Panathinaikòs ha clavat un parcial de 8-0 i ha obert un forat que els homes de Pesic no han pogut neutralitzar. Els blaugrana han estat bé en defensa però gens encertats en atac, tot i que els locals no ho han sabut aprofitar per fer més mal i han marxat al descans nou punts a dalt (34-25).

En el tercer període, els blaugrana han aconseguit, no sense esforç perquè han arribat a perdre de 10, empatar el matx situant el 42-42 que feia somiar, però un parcial de 7-0 ha obligat a Pesic a demanar temps mort per intentar redreçar, de nou, la situació. Els grecs, a ritme de rebots ofensius, han tancat el tercer quart guanyant de cinc (55-50) i han iniciat el darrer període amb la mateixa dinàmica, i ha mantingut la superioritat fins el final.