Eurolliga

Imbatibilitat amenaçada

El rival. L’Armani Milà intentarà trencar el fortí del Palau Blaugrana, on arriben amb màxima confiança pels resultats tot i les baixes i sense pressió

L’AX Milà va ser una de les decepcions més grans del curs passat a l’Eurolliga. Va quedar penúltim amb 20 derrotes en 30 partits, només superant un Efes també lamentable. Però l’estiu ha servit per a dues coses: aprendre de com funciona la nova Eurolliga i invertir molts euros. El campió italià, que es manté invicte (7-0) en el Pallacanestro, ha construït una plantilla amb molts forans, amb Mike James com a gran aposta, però amb dos homes aterrats de l’Unicaja com Nedovic –lesionat– i Brooks per consolidar un projecte que enguany està tenint, de moment, bons resultats. Però el Barça és conscient que el seu camí cap als quarts de final passa indiscutiblement per assegurar els partits al Palau Blaugrana, on es manté invicte. Adam Hanga torna a la convocatòria després d’haver-se recuperat dels problemes a l’esquena. El romanès dona un plus molt necessari quan l’equip necessita energia. Amb un perímetre espectacular on pot desequilibrar el Barça, és en el joc interior on la parella Gudaitis i Tarczewski intentarà neutralitzar el potencial de Tomic, Séraphin, Singleton i Oriola.

Vols veure Navarro?

L’excapità del Barça, a qui diumenge retiraran la samarreta, serà demà a la botiga del Barça de passeig de Gràcia (12 h) per fer-se fotografies.

LA PRÈVIA

Ha canviat una mica el seu estil de joc, té ritme, és agressiu en atac i excel·lent transició
Svetislav Pesic
TÈCNIC DEL BARÇA LASSA
El Milà és un gran equip amb molt talent i és un repte per a mi perquè tenen bases increïbles
Kevin Pangos
BASE DEL BARÇA LASSA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)